EXCLUSIVELY FOR YOU! LOYALTY CARD!

Видове карти БР. посещения в месеца БР. посещения за 1 ден Цена/за месец
Карта  „TOMSSY LOYAL  CUSTOMER“ неограничени 1 час 60 лв.
Карта  „TOMSSY COACH“ неограничени 1 час 75 лв.

 

Карта TOMSSY LOYAL CUSTOMER“

Нашата мисия е да подкрепяме лоялността във взаимоотношенията  ни с нашите клиенти. Тенис общността се отличава с хора, които ценят именно този подход. Затова, Ние от ТЕНИС ЦЕНТЪР ТОМСИ,  се стремим да подкрепяме всеки наш клиент,  като му даваме възможността  да се сдобие с карта „LOYAL CUSTOMER“. Карта „LOYAL CUSTOMER“, дава възможността на хора, които не притежават карти MULTISPORT , да се възползват от преференциална и атрактивна  цена за корт, за неограничен брой посещения в рамките на месеца, по 1 час на ден. Картите са с ограничени количества!

Карта  „TOMSSY COACH“

За всички треньори и състезатели – с цел насърчаване и подкрепа, ТЕНИС ЦЕНТЪР ТОМСИ предлага на вниманието на всички ВАС, карта „TOMSSY COACH“. Тази карта, дава възможност за неограничен брой посещения на всички треньори и състезатели,  в  рамките на месеца, по 1 час на ден. Картите са с ограничени количества!

При използване на корт за 1 час от 2 (две)  лица , които ползват тенис  услуга посредством  карта Tomssy Loyal Customer/Tomssy Coach, не се заплаща нищо допълнително за корта. В случай, че само 1 (едно) от лицата, използващи корта, притежава активна карта Tomssy Loyal Customer/Tomssy Coach, другото лицe заплащат половината от цената за ползване на съответната услуга директно на място в тенис центъра. Картите се издават поименно и не може да се преотстъпват на трети лица. Всеки ползвател на карта има право на едно посещение на ден, за 1 час (без осветление и отопление).

Повече информация  за условията ,видовете карти и закупуването им можете да получите на тел: 0896890699 или на място в ТЕНИС ЦЕНТЪР ТОМСИ.

 

 

 

 

Тенис център ТОМСИ, си запазва правото да променя цените и условията за позлване на картите.