Съботно-неделни минитурнири по тенис

Тенис център Томси стартира нова инициатива. Всеки уикенд ще организираме мини турнир по тенис  – сингъл, двойки и смесени двойки.

Участниците ще бъдат разпределени в групи по 4 души /двойки. Мачовете в групите ще се играят всеки срещу всеки. Класирането в групите ще се определи на база брой победи и загуби на всеки участник/двойка. При равен брой победи и загуби, ще се вземе предвид резултатът от директния сблъсък между съответните състезатели.

Участникът/двойката с най-добър резултат от всяка група отива на финал, в случай че групите са 2, или съответно на полуфинал, в случай че групите са 4.

Форматът на срещите ще бъде 1 сет до 6 гейма с точка за предимство. При 6:6  нормален тайбрек.

Наградата за победителя /двойката ще бъде безплатно участие в следващия такъв турнир.

Записванията за участие ще стават до 17ч. на петъчния ден преди провеждането на турнира.

Таксата за участие ще бъде 20лв.на човек за сингъл формата и 30 лв. за двойките (по 15лв. на човек).

Топките за тези турнири ще се осигуряват от самите играчи, като Тенис център Томси предлага топки за тези състезатели на преференциални цени: комплект от 4 топки Dunlop fort на цена от 10лв.

Телефони за допълнителна информация и записвания: 0896 890699 и 0894 419803.

ВАЖНО: Тези турнири ще се провеждат само в случай, че има сформирани една, две или четири групи с по 3-ма или 4-ма участника/двойки в група. При запълване на тази бройка, повече участници няма да се приемат за съответната седмица.

Тенис център Томси си запазва правото на промени в регламента, когато обстоятелствата налагат това.