За нас

IMG_1315 IMG_1325-1 IMG_1682

Тенис център „Томси“- Бургас е разположен в северозападната част на града, на разклона между ул.“Одрин“ и кв.“Лозово“. Той се намира на 10 км от Летище Бургас и на 5 км от центъра на града. Комуникативното му място и региона, в който се намира, са предпоставка за провеждането на състезания от различен ранг, летни и зимни тенис лагери, подготовка на отбори, целодневни програми за деца и възрастни и др. Освен своите отлично поддържани закрити и открити тенис кортове, центърът разполага с обслужваща сграда с просторни съблекални,  заведение за хранене, сауна, хидромасажна вана, фитнес, стая за масажи и други възстановителни  процедури, зала за танци, хотелска част, детски кът и др. На разположение на ползващите е паркинг за над 60 автомобила, а на цялата територия на центъра има безплатен WI-FI интернет.

Balon3

Тенис център Томси Бургас разполага с два закрити корта в професионален тенис балон. Балонът е от ново поколение – с тройна мембрана, позволяваща минимален разход за отопление, както и осветление отговарящо на стандартите за провеждане на състезания от най-висок ранг. Кортовете в него също са клей и са с автоматична система за поливане. През зимния сезон балонът се отоплява на природен газ, като минималната поддържана температура е 15˚С.

court2

През летния период балонът се сваля, което дава възможност да се използват пет клей корта. Всички кортове са с осветление (350 lux) и автоматична система за поливане. Разстоянията около игралното поле отговарят на стандартите за провеждане на държавни и на международни състезания.

IMG_1900                     IMG_1901

Най-новата придобивка на Тенис център Томси е нашият летен закрит корт. Тази иновативна идея съчетава предимствата на открития и закрития корт. Изградена е метална конструкция покрита с винил, което елиминира неблагоприятните метеорологични условия – дъжд, ярко слънце, силен вятър. В същото време конструкцията е направена по начин, позволяващ проветрение, за да се избегне създаването на парников ефект през горещите летни дни.

 

kr

Фитнес залата ни има необходимото оборудване за провеждане на обща физическа подготовка на трениращите тенис.

dansing

В залата за танци се провеждат уроци по салса, бачата и кизомба, танцови семинари, партита и други мероприятия.

20151017_163332

kr 20151017_161752_1

 

За забавление на децата е осигурена зала с батут за игра, открита детска площадка, обширна зелена площ за тренировки и игри на открито.